Pennut syntyi 31.12.2018

seuraavasta yhdistelmästä:

ISÄ:

JEST Ch, JRUS Ch

 

CHAMANT CHIC MAN IS KUPCINO

EMÄ:
EUW-15, Multi Ch, Multi Winner

 

RAVEN'S TOT KEEN SENSATION


Uuden vuoden aattona meille syntyi neljä ihanaa tyttöä. Yksi tyttö on vielä omaa kotia vailla. Ota rohkeasti yhteyttä!

Kasvatamme pienimuotoisesti mustia kääpiösnautsereita. Useimmiten meille tulee yksi pentue vuodessa. Tavoitteena on saada terveitä, hyväluontoisia ja kauniita kääpiösnautsereita.

 

Teen vain niitä yhdistelmiä, joita ovat mielestäni kiinnostavia ja lupaavia. Jokaisesta yhdistelmästä pyrin jättämään ainakin yhden sijoituskoiran, jonka kanssa pystyn käymään näyttelyissä ja jatkamaan kasvatustyötäni. Muille pennuille etsin rakastavaa, aktiivista kotia, jossa pennut eläisivät monipuolista ja iloista elämää perheenjäseninä. Jokainen meiltä lähtenyt pentu jää ikuisesti Raven's Tot perheen jäseneksi, joiden kuulumisia on aina mukava kuulla, ja joita on aina mukava nähdä. Säännöllisen epäsäännöllisesti järjestämme pentu- ja kenneltapaamisia. Olen aina valmis opastamaan Raven's Tot koirien omistajia peruskoulutukseen,  trimmaukseen ja näyttelyihin liittyvissä asioissa. 


Pennut lähtevät meiltä noin 8-viikkoisina, rekisteröityinä, sirutettuina ja eläinlääkärintarkastamina. Mukaan pennun omistaja saa pentupaketin, ensimmäinen trimmauksen veloituksetta, loppuelämän trimmaukset 50% alennuksella ja kasvattajan 24h tuen pennun koko elämän ajaksi.

 

Jos olet kiinnostunut meidän pennuista, ota rohkeasti yhteyttä!